Sparegrisanarkisten

Min vej til overskud

- Cathrine Errboe, Sofie Østergaard

Bedømmelse 4.4
2 timer 44 min
115 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Smadr sparegrisen og se din økonomi i øjnene! Sofie Østergaard, tv-vært og radiovært på økonomiprogrammet Overskud lærer dig at få råd til det liv, du drømmer om.

Sofie Østergaard har altid interesseret sig for økonomi. Da hendes teenageveninder købte dyre mærkevarer, købte Sofie en kasse med 50 par hvide tennisokker. Fordi det var en god forretning.

I dag har Sofie omsat pengene i sin sparegris til investeringer i hus og aktier, og hun ved af erfaring, hvordan man får selv den mindste økonomi til at hænge sammen. Smadr sparegrisen og se din økonomi i øjnene! Penge skal ikke være noget, vi gemmer væk og undgår at snakke om. For det handler om mere end kroner og ører: Hvordan kan du få råd til det liv, du drømmer om?

Dét hjælper Sofie dig med at finde ud af. Hun fortæller også, hvordan du bliver venner med din netbank (og bankrådgiver), hvordan du slipper for at løbe tør for penge sidst på måneden – og hvordan du egentlig får fingre i 50 par hvide tennissokker for ingen penge.

Sparegrisanarkisten er en sjov og personlig fortælling om at være selvstændig, stærk og stædig. En bog til alle, der gerne vil have en sund økonomi.

Oplæser(e):

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

2 timer 44 min

Sider E-bog:

115

Sprog:

Dansk

Udgivet:

29.3.2022

Forlag Lydbog:

Grønningen 1

ISBN Lydbog:

9788773398579

Forlag E-bog:

Grønningen 1

ISBN E-bog:

9788773398777

Hvad andre synes

Anmeldelser af Sparegrisanarkisten – Lydbog, E-bog

God og lærerig bog. Virkelig skønt at bogen er oplæst af forfatteren selv.

Ester

God

Rikke

👍🏻

Stine

Skøn bog ❤️

Kristina