Spionchefen- Mette Mayli Albæk, Lars Findsen

Bedømmelse 4.3
6 timer 27 min
199 Sider
bookCoverFor

Om bogen

I 20 år har Lars Findsen været en af de mest centrale embedsmænd i Danmark med en sikkerhedsgodkendelse på højeste niveau. Han kender til statens dybeste hemmeligheder og har som den eneste været chef for landets to efterretningstjenester, først PET og senest FE.

SPIONCHEFEN er et unikt kig ind bag kulissen, hvor Lars Findsen har håndteret politiske skandaler med store personlige konsekvenser og været med til at forsvare demokratiet, selvom Muhammedtegninger satte ild til verden, og højtstående terrorister truede Danmark. SPIONCHEFEN handler om at blive opslugt af sikkerhedspolitik, om samfundsændrende terrorsikring og om lyse og mørke sider ved at være en del af magtens indercirkel i Danmark.

I vinteren 2021 blev Lars Findsen anholdt i Københavns Lufthavn, låst inde i celle 18 i Hillerød Arrest og sigtet i en sag, der bliver kaldt den største vestlige efterretningsskandale. For første gang fortæller hovedpersonen det, han kan, om sin historie i en ærlig og personlig selvbiografi.

Baseret på dagbogsnotater beskriver Lars Findsen også sine 71 dage i fængsel, hvor han er med i en madklub, får daglige rutiner og bliver klogere på sig selv.

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

6 timer 27 min

Sider E-bog:

199

Sprog:

Dansk

Udgivet:

1.2.2023

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740081510

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740081527

Hvad andre synes

Anmeldelser af Spionchefen – E-bog, Lydbog

Super Big

Lars

Bogen giver virkelig grund til eftertanke - men samtidig skræmmende.

Ann-Lise

Skal virkelig høres/læses den er utrolig lærerig Godt oplæst - virkelig spændende bog.

Mille Voigt

Meget spændene bog

Aicha

God og letlæselig bog

Jakob

Go

Sebastian

..

Andreas Bilenberg

En lidt anden bog end jeg havde forventet, men tak for indblikket i den verden

Søren

Underholdende bog. Giver et uventet prespektiv på det politiske magtspil i DK.

Alireza

Pisse fed bog

Lars

Det er jo ikke muligt at tage stilling til denne sag på et oplyst grundlag. Men så kan man jo forholde sig til bogen, som er meget detaljeret og velskrevet dels om fængselsopholdet, dels om den overordnede håndtering af hele sagskomplekset. Ingen tvivl om at der har været et vanvittigt pres på Lars Findsen, og har dette været uberettiget, hvad det grangiveligt lyder som, kan enhver forstå, at der er meget at bearbejde. Også for en stor kreds af familie, kolleger og venner. Der er en håndfuld mennesker, hvis adfærd bliver nævnt, bl. a. Nick Hækkerup, som usædvanligt hurtigt kom ud af døren i sommeren -22 til Bryggeriforeningen. Det var der en årsag til.

Tine

Fantastisk spændende og meget tankevækkende - gad vide om vi nogensinde får svar?

Mette

Super spændende og rystende beretning.

Mette

RESPEKT 🙏🙏🙏

Tine