Spirituel

Spirituel

Om bogen

DET HANDLER OM AT TURDE LYTTE TIL SINE FORNEMMELSER OG FØLGE DEM. Det er ikke forkert at ønske sig de gode ting i livet, det er tværtimod meningen, at vi skal være både succesrige, have styr på økonomien, have livskraftige relationer og masser af kærlighed. Vi skal bare tro på det, siger spirituel erhvervsrådgiver Rikke Hertz.

Rikke Hertz hjælper danske og internationale kunder og uddanner ledere i spirituelt lederskab. Spirituelt lederskab går ud på at definere dine indre værdier og turde følge din egen intuition i både kærlighed og forretning. Udgangspunktet er, at vi alle er forbundet med hinanden og med noget, der er større end os selv. Ved at fokusere på 'store' løsninger, som gør alle til vindere, kan man opnå de mest forbløffende resultater - og en helt ny energi.

Spirituel giver værktøjerne til at lede dig selv frem til ægte succes, men er også fortællingen om, hvordan Rikke selv fandt vejen - fra hun som spæd blev fundet ved en skraldespand i Korea og blev adopteret til Danmark, og hvordan hun kæmpede med vægten og kærligheden i årevis, selvom hun som helt ung var blevet spået en stor karriere. Det fattede hun ikke for alvor, før hun for otte år siden fandt sin karrieremæssige vej som spirituel erhvervsrådgiver.

I dag er Rikke Hertz rådgiver og headhunter for virksomheder som Colgate-Palmolive, Spotify m.fl. og rådgiver de allerstørste ikoner i dansk erhvervsliv. Management handler om at gøre tingene rigtigt, ledelse er at gøre de rigtige ting.

Hvad andre synes

Anmeldelser af Spirituel