Star

Star

Om bogen

BB Easton fortæller filterløst om erotiske eventyr og forbudt kærlighed i sine teenageår i 90’erne. Det er ægte bad boy-romance, som bygger på BB Eastons egne oplevelser.

I 1999 møder BB Easton sin prins Charming. Han er den høje, tatoverede og afskyeligt lækre bassist i et lovende rockband. Men endnu vigtigere tilhører han hende. Hun ved det fra det øjeblik, han sender hende sit generte og uimodståelige smil.

Hansel ”Hans” Oppenheimer bærer sit hjerte uden på tøjet, når han skriver sangtekster om BB. I modsætning til de fyre, hun tidligere har datet, overdænger Hans hende med ømhed og viser hende den slags altopslugende kærlighed, hun kun troede eksisterede i eventyr.

Men som i ethvert eventyr er vejen mod den lykkelige slutning fuld af udfordringer, og da hun mindst venter det … deler vejen sig.

STAR er tredje bog i serien om de fire mænd, der har været en del af BBs liv. Romanerne er spin-offs til BB Eastons prisvindende og meget personlige roman 44 kapitler om 4 mænd, som danner grundlag for Netflix-serien SEX/LIFE. BB Easton måtte bare give hver af de 4 mænd hver sin bog! STAR er Hans’ bog.

Forfatter.B.B. Easton
Oplæser.Sara Qvist
Del 3 - Bad Boy

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Star