Stein Bagger & inderkredsen- Stig Andersen, Erik Ove

Bedømmelse 4.1
11 timer 4 min
bookCoverFor

Om bogen

Et pas forsvinder fra en dametaske i en suite på verdens dyreste hotel i Dubai. Nord for København bliver en mand overfaldet med en lægtehammer uden for sit hjem. En anden mand modtager et overraskende telefonopkald, om at han er part i en aktietransaktion på flere milliarder.

Disse begivenheder skyder gang i afdækningen af en svindelsag, der trækker beskidte spor langt ind på storbankernes bonede gulve. Dette er ikke scener fra en B-film. Det er århundredets danske finansskandale, og det er virkelighed.

Gennem indgående interviews med Stein Baggers inderkreds følger bogen dramaet om IT Factory i de begivenhedsrige og surrealistiske døgn i slutningen af 2008. Hustruen, ekskonen, medarbejderne og mentoren taler ud. Hvem vidste hvad hvornår? Og hvordan var det muligt for Stein Bagger at fabrikere svindel så længe, uden at nogen trak i nødbremsen?

Sandheden er, at Stein Bagger var presset. Derfor flygtede han i Dubai. Den leasingkarrusel, som skulle sikre ham 40 millioner svindelkroner hver eneste måned, var ved at falde fra hinanden. Og til sidst var han tvunget til at misbruge sin ekskones bankkonto ...
Oplæser(e):
Format:
Lydbog
Tid Lydbog:
11 timer 4 min
Sprog:
Dansk
Udgivet:
17.12.2021
Forlag Lydbog:
People's
ISBN Lydbog:
9788772387086

© People's (Lydbog)