Stemmen fra jorden

Stemmen fra jorden

Om bogen

Efter et skænderi med sin storebror går 7-årige Lilly Danielsen en tur med familiens hund. Men hendes mor bliver urolig, da hun ikke kommer hjem som aftalt. Er hun blevet væk, fordi hun er så vred og ked af det, eller er der sket hende noget?

Den amerikanske politibetjent Mason Teilmann har et noget mere stilfærdigt arbejde hos Midt- og Vestjyllands Politi, end da han var drabsefterforsker med speciale i drab på børn i sin hjemby New Orleans. Han er plaget af fortidens spøgelser, selvom hans danske kone hjælper ham, så godt hun kan. Da han får overdraget sagen om Lilly Danielsens forsvinden, får han brug for al den træning og erfaring, han har med sig fra USA, men de ubehagelige minder rumsterer...

Stemmen fra jorden er endnu en fængslende krimi skrevet af læsernes favorit Inger Gammelgaard Madsen.

Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er en dansk forfatter. Hun debuterede med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre. Her kan blandt andet nævnes "Drab efter begæring" (2009), "Slangers gift" (2014), "Dommer og bøddel" (2015), "Brændende skyld" (2016) og "Sanitøren" (2017).

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Stemmen fra jorden