Stemmer fra graven- Elly Griffiths

Bedømmelse 4.4
10 timer 25 min
314 Sider
Ruth Galloway
bookCoverFor

Om bogen

7. bind i den populære krimiserie om den elskelige arkæolog Ruth Galloway.

Ruth Galloway tilkaldes, da et jagerfly fra Anden Verdenskrig dukker op under udgravningsarbejdet på en byggegrund. I cockpittet sidder liget af en mand, der ved første øjekast ser ud til at være flyets pilot. En dna-test viser dog, at der er tale om Fred Blackstock, en lokal aristokrat, som angiveligt blev skudt ned over Nordsøen under krigen – men i et helt andet fly. Sagen bliver endnu mere indviklet, da kriminalinspektør Harry Nelson og hans team gør et mistænkeligt fund på en svinefarm, og en af Blackstocks efterkommere tilmed bliver overfaldet. Snart må Ruth og Nelson indse, at de jagter en langt farligere gerningsmand, end de først troede … Samtidig støder Ruth på en gammel flamme, mens Nelson oplever ægteskabelige udfordringer fra en højst uventet kant.

”Jeg er vild med Elly Griffiths’ krimier. Man skiftevis gyser og griner højt, det er simpelthen så godt!” – Katrine Engberg
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Oversætter(e):
Lærke Pade
Format:
E-bog, Lydbog
Del:

7

Tid Lydbog:
10 timer 25 min
Sider E-bog:
314
Sprog:
Dansk
Udgivet:
30.9.2020
Forlag Lydbog:
Gads Forlag
ISBN Lydbog:
9788712063858
Forlag E-bog:
Gads Forlag
ISBN E-bog:
9788712060000

© Gads Forlag (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Stemmer fra graven – E-bog, Lydbog

Endnu en spændende bog, og en indlevende oplæser

Lise

Familie hemmeligheder, både på arbejdet og i privatlivet, dukker frem. Nogle fordi de decideret bliver gravet op, andre fordi bla Ruth, bevæger sig på ny omend ej ukendt grund...fitnesscenteret. Men hvor nogen myrder for at holde på deres hemmeligheder og deres begær, må Ruth bare tie.. Imens går livet som altid videre. Læst i en spurt, så jeg kan intet sige om oplæsningen af lydbogen. Skyndt at have ferie og kunne læse 'selv' . 7 bog, og ca to år senere i Ruth Galloway seriens 6 bog.

Rikke

Den bedste bog endnu, om Ruth

Birgit