Stjålet identitet

- Inger Gammelgaard Madsen, Inger Gammelgaard Madsen

Bedømmelse 4.6
11 timer 47 min
367 Sider
Roland Benito
bookCoverFor

Om bogen

Sara Dupont er med sin kæreste til maskebal i Venedig, da hendes taske bliver stjålet. Tidligt næste morgen findes en dansk pige død i kanalen neden for deres hotel. Hjemme spekulerer Sara meget over den døde pige i kanalen, og hvor hendes veninde fra Aarhus er blevet af. Hun efterlyser hende på Facebook og lidt efter lidt begynder underlige ting at ske for Sara, som hun til sidst ikke selv er herre over. Samtidig kæmper hun med en graviditet med komplikationer.

Året efter sendes Roland Benito en sen aften ud til Retspsykiatrisk Afdeling i Risskov til et mord og en fangeflugt. En sygeplejerske er brutalt myrdet af en patient, der afsoner en behandlingsdom for drabet på sin tre måneder gamle baby. Roland begynder sammen med den flygtedes forsvarsadvokat at interessere sig for sagen. Der er noget, der ikke stemmer.

Anne Larsen arbejder på at få et journalistisk samarbejde med sin tidligere elev, Nicolaj. Også hun får interesse i den flygtede patient, og da hun selv er ivrig Facebook-bruger, opdager hun hurtigt sammenhængen. Der er noget galt i kvindens liv. Hvem er Sara Dupont?

Format:

Lydbog, E-bog

Del:

5

Tid Lydbog:

11 timer 47 min

Sider E-bog:

367

Sprog:

Dansk

Udgivet:

3.6.2013

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788711352328

Forlag E-bog:

Forlaget Farfalla

ISBN E-bog:

9788799498192

Hvad andre synes

Anmeldelser af Stjålet identitet – Lydbog, E-bog

Spændende bog

Ayse

Endnu en fremragende bog

Steen

Super god og spændende bog👍🏻

Helle Hviid

Rigtig god

Det er en rigtig god og spændende bog.

Bjarne