Stormsøsteren

- Lucinda Riley

Bedømmelse 4.6
18 timer 21 min
632 Sider
De syv søstre
bookCoverFor

Om bogen

Andet bind i Lucinda Rileys nye store serie De syv søstre, der denne gang tager læseren med på en medrivende rejse rundt i Europa i jagten på at afdække den anden søster, Allys, historie.

Ally d'Aplièse er i gang med at forberede sig til en kapsejlads, da hun bliver kaldt hjem til sit barndomshjem ved Genèvesøen, fordi hendes adoptivfar pludselig er død. Her mødes hun med sine fem søstre og opdager, at deres far – en mystisk millionær, som søstrene kalder Pa Salt – efter eget ønske allerede er begravet, men har efterladt dem hver en nøgle til at finde deres rødder.

Allys nøgle fører hende til Norge, hvor hun opdager, at hendes fortid er forbundet til en ung ukendt sangerinde, Anna Landvik, som levede for hundrede år siden og sang til premieren af Henrik Ibsens Peer Gynt, kendt for den stemningsfulde musik, som den store komponist Edvard Grieg komponerede til stykket. Jo mere Ally opdager om Anna, jo mere begynder hun også at spekulere over, hvem hendes far, Pa Salt, virkelig var. Og hvorfor hendes syvende søster aldrig er dukket op ...

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Ulla Lauridsen

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

2

Tid Lydbog:

18 timer 21 min

Sider E-bog:

632

Sprog:

Dansk

Udgivet:

23.3.2017

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788763850803

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788763844147

Hvad andre synes

Anmeldelser af Stormsøsteren – E-bog, Lydbog

Fantastisk

David

Fantastik oplæser

Jette Brostrup

👏🏼👍🏼

Michael

God 👍

Marianne