SUGAR- Pia Offenberg, Brit Rendtorff

Bedømmelse 3.9
2 timer 36 min
116 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Bogen SUGAR sætter fokus på sugardaddys datinghistorier.

En række danske sugardaddys kommer i bogen SUGAR med deres beretninger om et liv med sugardating. Forfatterne bag bogen, Pia Offenberg og Brit Rendtorff, har spurgt mændene, hvorfor de sugardater, og hvordan de forholder sig til fænomenet.

Fortællingerne tager læseren med rundt i landet til otte meget forskellige danske mænd, der alle sugardater. Fælles for mændene er, at de dater sugerbabes, som alle er voksne kvinder med styr på livet, og et ønske om et godt og givende datingliv.

“Hvis jeg bare skulle have sex, kunne jeg gå til en prostitueret. Men det er ikke kun sex, det handler om for mig.”

Sådan lyder det blandt andet fra Asger, der er en af mændene, som har valgt at fortælle sine dating-historier som sugardaddy.  

SUGAR er otte danske mænds ublu fortællinger om livet som sugardday midt i en MeToo-tid og en tid, hvor traditionelle kønsroller udvandes. Bogen kan også ses som sugardaddys indlæg i debatten om, hvorvidt sugardating skal ses som gråzoneprostitution eller et ligeværdigt forhold mellem to voksne parter, der får lige meget ud af relationen. 

Efter hver af mændenes fortælling følger et afsnit med sociologiske refleksioner, skrevet af forfatterne, der sammenlagt har over 50 års erfaring med socialt og pædagogisk arbejde. Her dykker forfatterne ned i nogle af de mest fremtrædende temaer i mændenes historier samt deres selvforståelse.

Er du blevet nysgerrig på at se nuancerne i debatten? Så kan bogen findes både i en print-version, som e-bog og som lydbog. Læs eller lyt til bogen, og lad dig rive med af otte førstehåndsberetninger, som uden tvivl vil sætte tanker i gang hos både debattører, samfundsinteresserede og andre nysgerrige.

Tidligere har forlaget udgivet bogen Gid du var død.
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
2 timer 36 min
Sider E-bog:
116
Sprog:
Dansk
Udgivet:
1.12.2021
Forlag Lydbog:
Offenberg-Rendtorff
ISBN Lydbog:
9788797238042
Forlag E-bog:
Offenberg-Rendtorff
ISBN E-bog:
9788797238035

© Offenberg-Rendtorff (Lydbog)

© Offenberg-Rendtorff (E-bog)