Talent for mord

Talent for mord

Om bogen

I vinteren 1926 forsvandt virkelighedens Agatha Christie pludselig i ti dage. Hun talte aldrig om, hvor hun var, og som resultat er hendes forsvinden forblevet et af de store mysterier i moderne tid. I denne superbt researchede detektivroman sammenflettes virkelige hændelser og sort opspind i en klassisk, britisk mordgåde: Hvad skete der egentlig i løbet af de dage?

I 1920’ernes London er Archie og Agatha Christie ikke et hvilket som helst nyrigt middelklassepar. Som forfatter til seks populære detektivromaner har Agatha allerede etableret sig som én af Englands skarpeste krimihjerner, og overskuddet fra hendes bøger har sikret dem en forgyldt tilværelse i det celebre London. Men bag facaden lurer pengeproblemer, fortvivlelse og utroskab. Da en mystisk fremmed pludselig dukker op og truer Agatha med at ødelægge familiens gode ry, bliver hun tvunget til at bruge sit talent i en virkelig forbrydelse: hun må planlægge mordet på en uskyldig kvinde.

Med Talent for mord fremmaner Wilson den verden af butlere og stuepiger, trofaste og uduelige betjente, excentriske overklasseløg og five o-clock tea, som vi kender og elsker fra Christies egne krimier, og med sin kombination af vid og djævelske plot-tvists vil bogen med garanti begejstre alle anglofile krimilæsere.

Forfatter.Andrew Wilson
Oplæser.Anne-Mette Johansen

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Talent for mord