Tilbage til arbejdet- Dennis Nørmark

Bedømmelse 4.3
9 timer 56 min
346 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Vores arbejde drukner i målinger, rapporteringer, møder, kontrol, dokumentationskrav og velmente, men overflødige initiativer, omstruktureringer og projekter. Alt sammen pseudoarbejde, der lægges oveni det rigtige arbejde og ikke efterlader sig noget værdifuldt.

I Tilbage til arbejdet tager antropolog Dennis Nørmark tråden op fra bogen Pseudoarbejde, som han i 2018 skrev sammen med filosof Anders Fogh Jensen, og som satte ord på mange danskeres frustrationer over et arbejdsliv tiltagende tømt for mening.

Hvor den første bog diagnosticerede problemet, ser Tilbage til arbejdet på, hvad man konkret kan gøre som medarbejder og leder for at spotte og eliminere det overflødige arbejde og bremse det, inden det stjæler mere af vores tid. Bogen viser, at det ikke er nogen naturlov, at vores organisationer bliver mere komplicerede; det kan ændres ved nye måder at lede og organisere sig på. Med simple adfærdsændringer kan vi forhindre pseudoarbejde i at opstå igen, så vi for alvor kan komme tilbage til at lave det, som skaber værdi.

Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
9 timer 56 min
Sider E-bog:
346
Sprog:
Dansk
Udgivet:
16.3.2021
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788702303650
Forlag E-bog:
Gyldendal
ISBN E-bog:
9788702303636

© Gyldendal (Lydbog)

© Gyldendal (E-bog)