Titanernes krig

Titanernes krig

Om bogen

Egypten lever i skyggen af krig og ødelæggelse under det blodtørstige og barbariske Hyksos-folk. Det er desperate tider, men en tapper modstandsgruppe med den mægtige Taita i spidsen kæmper endnu imod.
Piay, Taitas unge protegé, rejser mod nord til Mykene på en farlig mission – gennem Hyksos-folkets områder og over det store hav – for at finde allierede til kampen for Egypten. Situationen bliver stadigt mere farlig, og rigets skæbne balancerer på en knivsæg. Vil Piay lykkes med sin mission, eller vil dette betyde enden på Egyptens storhed?

Wilbur Smith (1933-2021) blev født i det nuværende Zambia af britiske forældre. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. Wilbur Smiths mange bøger har opnået utallige bestsellerplaceringer og modtaget et hav af priser. De er oversat til 30 sprog og solgt i over 140 millioner eksemplarer verden over.

Mark Chadbourn (f. 1960) begyndte sin karriere som reportagejournalist fra verdens brændpunkter. Siden er han blevet bestsellerforfatter af historiske romaner om den angelsaksiske kriger Hereward, udgivet under pseudonymet James Wilde. Han arbejder også som manuskriptforfatter, bl.a. for BBC, Lionsgate og flere streamingselskaber.

Hvad andre synes

Anmeldelser af Titanernes krig

Der er ikke nok bedømmelser endnu

Der er ikke nok bedømmelser endnu