Tsunamien

Tsunamien

Om bogen

Rikke Wang og hendes kæreste er på ferie på en eksotisk ø i det sydlige Thailand. Den 26. December 2004 sidder de på en lille café og har netop bestilt morgenmad, da en mand kommer farende ind i caféen, mens han råber og vifter febrilsk med armene. På et splitsekund er caféen forvandlet til et inferno af desperate mennesker, der forsøger at undslippe de enorme mængder vand, som på grund af et undersøisk jordskælv tidligere på morgenen nu skyller ind over øen. I de efterfølgende minutter oplever Rikke sit livs mareridt – en kamp om liv og død.

"Tsunamien" er fortællingen om den naturkatastrofe, som ramte store dele af Asien, fortalt af Rikke Wang, der oplevede katastrofen helt tæt på. Det er også historien om at vende hjem til hverdagen med ar på sjælen og om at komme igennem en livskrise og leve videre med tragedien.

Heidi Korsgaard, der er uddannet journalist, er stifter og ejer af Skriveværkstedet. Hun er tidligere redaktør og har i dag freelanceopgaver for nogle af Danmarks største forlag.

Rikke Wang var feriegæst på den thailandske ø Koh Phi Phi, da tsunamien ramte i december 2004.

LydbogE-bog

Dansk