Twilight (5) - Midnatssol

- Stephenie Meyer

Bedømmelse 4.3
26 timer 54 min
864 Sider
Twilight-serien
bookCoverFor

Om bogen

Da Edward Cullen og Bella Swan mødte hinanden i "Twilight – Tusmørke", blev en udødelig kærlighedshistorie født. Men indtil nu har læserne kun hørt Bellas side af historien. Nu kan de endelig høre Edwards version i bogen "Midnatssol."
Den populære historie tager en ny og absolut mørkere drejning, når den bliver fortalt gennem Edwards øjne. Mødet med Bella er både det mest skræmmende og det mest fascinerende, han har oplevet i sine år som vampyr, og efterhånden som vi får flere fængslende detaljer om Edwards fortid og om hans allerinderste tanker, forstår vi endnu bedre, hvorfor dette er hans livs største kamp. Hvordan kan han retfærdiggøre at følge sit hjerte, når det betyder, at han udsætter Bella for fare?
I "Midnatssol" tager Stephenie Meyer os tilbage til den verden, der har betaget millioner af læsere verden over og giver os en episk roman om den store nydelse og de altødelæggende konsekvenser ved udødelig kærlighed.

Stephenie Meyer (f. 1973) er forfatteren bag kæmpesuccessen "Twilight", der har fængslet millioner af læsere verden over, siden det første bind udkom i 2005. Serien er blevet en moderne klassiker, der har redefineret genrerne inden for YA og sat skub i et fænomen, som læserne aldrig kan få nok af. Serien har solgt over 160 millioner eksemplarer på verdensplan og fik yderligere succes, da bøgerne blev filmatiseret. Stephenie bor i Arizona med sin mand.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Tina Sakura BestleCharlotte GlahnChrista Leve Poulsen

Format:

Lydbog, E-bog

Del:

5

Tid Lydbog:

26 timer 54 min

Sider E-bog:

864

Sprog:

Dansk

Udgivet:

21.9.2020

Forlag Lydbog:

Carlsen

ISBN Lydbog:

9788726692471

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711990223

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Twilight (5) - Midnatssol – Lydbog, E-bog

Dejlig stemme, tydelig oplæsning. Han udtaler dog Renees navn forkert, og jeg tog ham i at sige "middelaldrende" hvor der mentes "midaldrende". Man burde sikre sig at man kender navnene. Bogen er den perfekte blanding af teenage drama, romantik og melankoli. Selv om den er lidt et retcon.

Maria

God

Nød bogen hvor man hører det ud fra Edwards standpunkt

Anne