Uden håb

Bedømmelse 4.5
13 timer 1 min
418 Sider
Hopeless
bookCoverFor

Om bogen

#1 New York Times bestseller og to år i træk har Colleen Hoover vundet Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman. Udkommer samtidig med Altid håb (Hopeless 2).

Nogen gange er det sværere at acceptere sandheden end leve med løgnen. Det må Sky sande, da hun møder Dean - en fyr kendt for sit blakkede ry. Han vækker en masse følelser i hende, som hun ikke forstår. Han både skræmmer og fascinerer hende, og noget ved ham får hende til at tænke på sin meget smertelige fortid, som hun ellers har kæmpet hårdt for at lægge bag sig.

Selv om Sky forsøger at holde sig fra ham, er Dean vedholdende, og langsomt lader Sky paraderne falde. Båndet mellem dem udvikler sig. Men det viser sig, at den mystiske Dean har haft hemmeligheder for hende, og da de bliver afsløret, påvirker det Sky i en grad, så hun er forandret for altid. Kan Sky og Dean hele deres følelsesmæssige sår og finde en måde at leve og elske grænseløst?

Colleen Hoover er amerikansk forfatter. Hun skriver kærlighedshistorier med masser af sjæl og hjerte og har to år i træk vundet Goodreads Choice Awards for bedste kærlighedsroman.rn

Forfatter(e):

Oversætter(e):

Anne Brinch

Format:

E-bog
Lydbog

Serie:

Del:

1

Tid Lydbog:

13 timer 1 min

Sider E-bog:

418

Sprog:

Dansk

Udgivet:

27.11.2018

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788726093001

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711909102

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Uden håb –
E-bog, Lydbog

Colleen Hoover skuffer aldrig.

Gitte

God bog dog til tider lidt langtrukken

Lone

Iuhhihihuhuuhuuhihiuhuuiihihggiuhuuuhhiiuuyuhihyuhhuiiihiuhuihiiihihiihhhhuhuuhihiiuhihuuiuuuuhihuucguyygyuyyyyuuuuuuyyyycuyyyyyyyyuuu uhuiuhuuhuuuuhuyuhhiguhhuhiuhhihiuuuhuiujuuuuuhhuuiuiiuuuhuughhhiuuhhiixufuuhgthihiuhuuichuhghihiuuuhuhhhuyuyuyxycuuyguuuuyyuxxyyxgugugugucgyxggguxgyguhuuhuuihhiuhhiuhuuuhiihiihiuuuhuihhuuhuhihhuuhhiiiiihhhiihiiiguuuuihuuuhuihhugguguyuhuhuuhxuuuhihihiuhuhuuhiuucuiuiihuhihuhuiuuhiiiuuhuhu From Jail Guard To Jail Inmate In A Blink Of An Eye / TheJunkyard News https://www.youtube.cogyggyuyyyyuguuuuuuuuugugyuguguguuygym/watch?v=I-ZiKZY3M70 ghuuhuuiuhvihuiihuiuiuhiiuihiiuiiiuhuhiiiuuuhuuuihuuiihicuuhhhiuuhiuciuihihiiuhhuuhjhhihuui

Tine

👍🏽

Nadja