Uglens øje- Sissel-Jo Gazan

Bedømmelse 4.4
11 timer 4 min
399 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Sissel-Jo Gazan er vendt tilbage til person­galleriet fra sin store gennembrudsroman, Dinosaurens fjer. I en højaktuel spændingsroman om mennesker og medicin kredser hun om dilemmaet: Er det vigti­gere at have et godt liv end at overleve?

Engang var Søren Marhauge en af politiets allerskarpeste hjerner. Nu er han en midalndrende efterforsker med en helt umulig sag om et barn, der er sporløst forsvundet.

Farmakonom Sille Bjergager er varm fortaler for den nye mirakelmedicin Trimixal, for den har hjulpet hendes bror Bjørn ud af alvorlig depression, og han har endelig fået sit drømmejob som sommerfugleekspert på Københavns Universitet.

Medicinaldirektør Tonny Enggaard er manden bag det mirakuløse præparat. Han har altid nægtet at give op, før han når sit mål. Uanset prisen.

Da en gigantisk medicinal-skandale pludselig truer i horisonten, krydses Sørens, Silles og Tonnys veje. Men hvorfor blev industriens skruppelløse bedrag ikke opdaget i tide af de almægtige hackere i MediLeaks, der overvåger medicinalindustrien indefra?

Uglens øje er en spændingsroman om vores evige kamp for at finde sandheden og for at få lov at beholde dem, vi elsker.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
11 timer 4 min
Sider E-bog:
399
Sprog:
Dansk
Udgivet:
15.7.2022
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788740077377
Forlag E-bog:
JP/Politikens Forlag
ISBN E-bog:
9788740077407

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

© JP/Politikens Forlag (E-bog)