Ulven blotter sine tænder

- Samuel Bjørk

12 timer 35 min
387 Sider
Munch & Krüger
bookCoverFor

Om bogen

To elleveårige drenge bliver fundet dræbt på en mark uden for Oslo. Mellem dem ligger en død ræv. Sagen minder i foruroligende grad om en otte år gammel drabssag fra Sverige, hvor drabsmanden trods ihærdig efterforskning stadig går fri.

Holger Munch, der er nyudnævnt leder af sin egen drabsenhed i Oslo, har brug for hjælp til at opklare sagen. Han får et tip om en ung talentfuld politielev, Mia Krüger, og tilbyder hende en plads på holdet. Med sit skarpe blik er Mia i stand til at få øje på nye sammenhænge, der kan hjælpe dem i jagten på en særdeles kynisk morder, der ellers i den grad forstår at skjule sine spor.

Sammen graver Munch og Krüger i de mørke og rædselsvækkende sager, der viser sig at være langt mere indviklede, end de havde forestillet sig. Og presset bliver kun større, da de får besked om, at der er forsvundet to drenge mere.

'Ulven blotter sine tænder' er en forløber til Samuel Bjørks første krimi, 'Der hænger en engel alene i skoven', og historien om stjerneefterforskeren Mia Krügers første sag.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Rolf Stavnem

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

12 timer 35 min

Sider E-bog:

387

Sprog:

Dansk

Udgivet:

26.9.2023

Forlag Lydbog:

Alpha

ISBN Lydbog:

9788775621583

Forlag E-bog:

Alpha

ISBN E-bog:

9788775621576