Unåde

Mit liv i bad standing

Bedømmelse 4.1
4 timer 33 min
180 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Hells Angles sætter Brian Sandberg i stævne en julidag i 2017. Med ét er hans status i miljøet ændret til bad standing - et brændemærke, der varsler unåde og placerer ham i det farlige ingenmandsland, hvor han i sin tid som toprocker selv har sendt flere medlemmer hen.

Hvor søger han hen, når rygdækningen fra broderskabet er væk? Kan han ryste gamle vaner og fjender af sig, eller lader han sig friste, når miljøet alligevel giver ham en udvej? Og kan han lægge kokain, vold og hurtige penge på hylden?

Brian Sandberg fortæller den utrolige historie om at være bodyguard for en britisk gangster på Tenerife, afslører hele sandheden om arbejdet for storsvindleren Stein Bagger og beskriver indgående bagsiden af broderskabet mellem rockere.

Tre gange har fjender været tæt på at slå ham ihjel, men det er først da et blødende modermærke under en overstreget Hells Angels-tatovering viser sig at være kræft, at Sandberg for alvor frygter for sit liv.

Unåde - Mit Liv i Bad Standing er en insider beretning om livet ind og ud af rockermiljøet. Men også fortællingen om en forbryder, der endelig bliver indhentet af sin egen samvittighed.

Brian Sandberg må derfor tage et sidste nødvendigt opgør med sig selv.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

Lydbog
E-bog

Tid Lydbog:

4 timer 33 min

Sider E-bog:

180

Sprog:

Dansk

Udgivet:

7.2.2023

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788775931484

Forlag E-bog:

People's

ISBN E-bog:

9788775931637

Hvad andre synes

Anmeldelser af Unåde –
Lydbog, E-bog

Fantastisk bog

Metea

Go

Jeppe

Virker til at det er en bog der skriver pga manglende økonomi og har man læst de andre bøger han har skrevet. Er det ikk meget nyt du får i den her bog.

Tania

Rigtig god fortælling om sandbergs liv. Mange vinkler man aldrig ville kunne vide noget om før nu

Mark