Uro

- Jesper Stein

Bedømmelse 4.2
13 timer 13 min
432 Sider
Axel Steen
bookCoverFor

Om bogen

Uro er første bind i serien om Axel Steen.

En mand findes myrdet på Assistens Kirkegård natten efter rydningen af Ungdomshuset på Nørrebro i 2007 – en aktion, der medførte de værste gadekampe mellem politi og demonstranter i nyere tid.

Den døde er iført sort elefanthue og combatstøvler, hvilket straks kaster mistanken mod politiet, der har haft kirkegården under skarp bevogtning, mens urolighederne har stået på: Skal gerningsmanden findes blandt betjente, der i kampens hede er gået for vidt? Eller har nogen forsøgt at lægge et røgslør ud?

Den unge autonome Piver kommer i besiddelse af en videooptagelse, der viser, hvad der i virkeligheden skete på kirkegården den nat, men da det går op for ham, at adskillige mennesker ønsker at få fingre i filmen, flygter han over hals og hoved. Vicepolitikommissær Axel Steen – fraskilt far med kærlighedsproblemer, et stigende forbrug af hash og udtalt dødsangst – sættes til at lede efterforskningen, der kommer til at trække tråde fra Balkans narkogangstere til bandemiljøet på Blågårds Plads og elitestrømerne i PET-bunkeren i Søborg.

Jesper Stein har med sin debutroman begået en barsk og realistisk politikrimi – en Nørrebro noir – som trods sin råhed formår at formidle kærligheden til miljøet og dets befolkning.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

1

Tid Lydbog:

13 timer 13 min

Sider E-bog:

432

Sprog:

Dansk

Udgivet:

15.3.2013

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740009835

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740006025

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

© JP/Politikens Forlag (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Uro – E-bog, Lydbog

vdd musa saa kan Han ikke I en retssag ikke dommes for indsmugling af narko men besiddelse af narko og evt haelleri eller med virkende til haelleri

Kim

👍🏻

Stinne

Ok

Ivan

Oplæseren trækker vejret mærkeligt og sunket hele tiden højlydt, det er irriterende. Men bog en er god 👍

Anja