Usynlig i mørke

Bedømmelse 4.5
9 timer 6 min
303 Sider
Kirsten Dreyer
bookCoverFor

Om bogen

Der var blå blink overalt, og den gennemgående vej var spærret. Bilerne måtte deles om de to spor fra den anden side. Frederik, som var retsmediciner, sad på hug med pandelampen tændt ved siden af skikkelsen på jorden. Kort efter kørte ambulancen med den yngre mand. Klokken var da 04.40.

Unge mænd bliver knivdræbt og lagt ud på kørebanen. Kirsten Dreyer og hendes kollegaer kommer igen på en uhyggelig opgave.

Et af sporene leder tilbage til en ulykke to år før. Er knivdrabene hævn for en ung piges død, eller er det et opgør i den kriminelle underverden?

Usynlig i mørke er tredje bind i serien om Kirsten Dreyer, der også tæller Afklædt (bind 1) og Ondskabens yngel (bind 2).

Om forfatteren
Maj-Britt Randklit (f. 1960) har udgivet flere romaner. Hun er uddannet indenfor sundhed, kommunikation og ledelse og er i dag privatpraktiserende fodterapeut i Odense.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog
Lydbog

Del:

3

Tid Lydbog:

9 timer 6 min

Sider E-bog:

303

Sprog:

Dansk

Udgivet:

25.10.2023

Forlag Lydbog:

Forfatterskabet.dk

ISBN Lydbog:

9788794289788

Forlag E-bog:

Forfatterskabet.dk

ISBN E-bog:

9788794289771

Hvad andre synes

Anmeldelser af Usynlig i mørke –
E-bog, Lydbog

Fantastisk

Bente

👍

Lotte

Spændende

Bettina

Som fynbo er det irriterende, at oplæseren ikke er blevet gjort bekendt med, hvordan stednavnene udtales. Bl.a. hedder det Strib med B, og ikke Strip med P, som oplæseren udtaler det.

Britta