Ved Babylons floder

Fortiden indhenter dig altid

Bedømmelse 4
15 timer 29 min
470 Sider
Maya Winther
bookCoverFor

Om bogen

Da en tidligere PET-ansat findes brutalt myrdet i USA, iscenesat som Edvard Munchs maleri Skriget, sendes et hold danske efterforskere afsted for at samarbejde med FBI om at opklare mordet. Wonderkid Maya Winther, en ung, ambitiøs og rapkæftet politiassistent med speciale i kriminologisk psykologi, er en del af det danske hold ledet af Vicepolitiinspektør Peter Arendt.

Maya er knap trådt ud af flyveren, før hun udfordres og testes af den flotte, karismatiske FBI-agent Jack DeLuca, der ikke har meget til overs for kriminalpsykologi og profileringseksperter. Samtidig kæmper Maya med at tøjle spøgelserne fra sin fortid.

Efterforskningen tager en uhyggelig drejning, da en person fra efterforskningsgruppen myrdes. Også denne gang er liget og gerningsstedet iscenesat som et kendt maleri, og det står klart for alle, at der er tale om en udspekuleret og intelligent seriemorder, hvis motiv trækker tråde tilbage til et glemt og dystert kapitel i USA’s historie.

Ved Babylons floder er en spændende pageturner, der indeholder alle ingredienserne til en fantastisk krimi: Mord, spænding og romantik. Persongalleriet er spækket med interessante og viljestærke karakterer, ikke mindst FBI-agenten Jack DeLuca, der ligesom Maya er mærket af fortiden. Bogen er velskrevet med et tvist af humor og tager fat i vigtige og relevante emner som raceadskillelse, overgreb og sorgen ved at miste en, man elsker.

Krimien tager udgangspunkt i den autentiske beretning om den lille ø, Malaga Island, ved Maines kyst i USA, og debutforfatter Malene Klein har lavet et fantastisk researcharbejde for at finde frem til alle de uhyggelige, historiske detaljer, der danner grundlag for bogen.

Ved Babylons floder er første del af en planlagt serie om politiassistent Maya Winther.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog
Lydbog

Tid Lydbog:

15 timer 29 min

Sider E-bog:

470

Sprog:

Dansk

Udgivet:

9.8.2021

Forlag Lydbog:

Lindbak + Lindbak

ISBN Lydbog:

9788793695436

Forlag E-bog:

Lindbak + Lindbak

ISBN E-bog:

9788793695429

© Lindbak + Lindbak (Lydbog)

© Lindbak + Lindbak (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Ved Babylons floder –
E-bog, Lydbog

Glæder mig til bind 2!

dianna

Den bedste krimi, jeg længe har læst/hørt. Fantastisk skrevet og den helt rigtige oplæser til denne bog, som forstår at gøre karaktererne levende og gøre historien spændende og nervepirrende! Håber at Camilla Lau skal oplæse eventuelle fremtidige bøger om Maja Winther!

Nana Simone Ege

Godt skrevet. Spændende fra start til slut.

Ilona