Vent med mig

- Amy Daws

Bedømmelse 4.3
6 timer 32 min
257 Sider
Uventede møder
bookCoverFor

Om bogen

Bestsellerforfatter Kate Smith aka Mercedes Lee Loveletter er desperat. En massiv skriveblokade har ramt hende, netop som hun er ved at lægge sidste hånd på femte bog i sin populære, erotiske serie. Og nu vil hun gøre stort set hvad som helst for at få romanen færdig … f.eks. at snige sig ind i venteværelset på det lokale dækcenter ...

Mekanikeren Miles Hudson synes godt nok, at det er lidt mystisk, at den samme smukke kvinde bliver ved med at dukke op på hans arbejde hver dag. Men Miles er alt for fascineret af den ubudne gæst til at jage hende på porten, og inden længe har han fået et frækt tilbud, der er meget svært at afslå.

Vent med mig er første selvstændige bog i Amy Daws’ sexede, romantiske serie Uventede møder. Om den kærlighed, der opstår, når man mindst af alt venter den.

Amerikanske Amy Daws skriver sexet, nutidig romance og er med sin Harris Brothers-serie landet på Amazons top-25-liste. Når Amy ikke skriver, ser hun Gilmore Girls eller synger karaoke i stuen med sin datter – som regel mens hendes mand smiler akavet og holder sig lidt på afstand.

Forfatter(e):

Oversætter(e):

Louise H. A. Trankjær

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

1

Tid Lydbog:

6 timer 32 min

Sider E-bog:

257

Sprog:

Dansk

Udgivet:

13.12.2022

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702388350

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702388367

Hvad andre synes

Anmeldelser af Vent med mig – E-bog, Lydbog

Vild 👋

Melanie

Sød historie

Nina

Fantastisk

Louise

Dejlig bog 🥰

Inger