Vi begynder med slutningen

Vi begynder med slutningen

Om bogen

En livsbekræftende fortælling om, hvordan mennesker overlever, og hvordan kærlighed – i alle dets forklædninger – vinder.

”Dette er et episk drama og et ægte mesterværk. Jeg vil blive overrasket, hvis jeg læser en bedre roman i år.” Daily Mirror

Vinder af The Gold Dagger 2021.

For tredive år siden blev Vincent King dømt for mordet på syvårige Sissie. Nu er han løsladt fra fængslet og vendt tilbage til barndomsbyen, Cape Haven i Californien. Hans bedste ven, kriminalbetjent Walker henter ham. Men ingen er glade for at se ham. Mindst af alle Star, Vincents tidligere kæreste og Sissies søster.

Mordet på søsteren har sendt Star i en nedadgående spiral, at hun stadig er i live, er mest af alt takket være hendes trettenårige datter, den frygtløse, rebelske Duchess, som både tager sig af sin mor og sin femårige lillebror Robin. Hun lever som en udstødt, på kanten af samfundet og efter sine egne regler for at overleve, men også i forsøget på at beskytte sin lillebror og give ham det, der i hendes verden, er en normal barndom. Men i sin kompromisløshed sætter Duchess en lavine af tragiske hændelser i spil, som får fatale konsekvenser, ikke kun for hendes egen familie, men også for hele byen.

CHRIS WHITAKER er fra Hertfordshire i England, hvor han bor med sin kone og tre børn. Han fik sit gennembrud i 2016 med romanen Tall Oaks, der vandt CWA John Creasey New Blood Dagger Award. Vi begynder med slutningen har i 2021 vundet The Gold Dagger Award og The Theakston’s Crime Novel of the Year. Når Chris ikke skriver, så arbejder han på det lokale bibliotek.

Forfatter.Chris Whitaker
Oplæser.Mikkel Bay Mortensen

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Vi begynder med slutningen