Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben ...- Rikke Østergaard

Bedømmelse 4.4
4 timer 13 min
137 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Når vi taler om stress, taler vi ofte om for højt arbejdspres, men i virkeligheden handler det langt oftere om det udefinerbare, som vi ikke kan sætte ord på. Nemlig, at arbejdspladsen er følelsesmæssigt forurenet.

Når vi har en dårlig dag, ved vi som regel godt, at det har en indvirkning på dem, der er omkring os. Det farlige ved følelsesforurening er, når vi ikke er bevidste om, hvor meget vores humør påvirker og forurener andre menneskers hverdag, og vi heller ikke ved, hvad vi skal gøre ved, når andre forurener vores dag. Ansvaret for at skabe et godt arbejdsmiljø ligger hos både ledere og medarbejdere. Men lederen har altid det største ansvar.

Igennem bogen optræder Preben i skikkelse af mange forskellige personer i mange forskellige situationer, så Preben er ikke én bestemt person. Han er i os alle sammen. Han kan være en medarbejder, din chef, hvem som helst, der lige netop den dag gør, at du kommer i dårligt humør.

Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … giver dig gode råd til, hvordan du både som medarbejder og leder kan stoppe den følelsesmæssige forurening. Det handler om, hvordan vi kan stoppe smitten af dårlig stemning, brok og stress og ændre det til trivsel, motivation og produktivitet, for følelsesmæssig forurening kan ses på alle barometre. Også på bundlinjen. Det handler ikke om at ekskludere Preben, men om hvordan vi får Preben med til festen på arbejdet.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
4 timer 13 min
Sider E-bog:
137
Sprog:
Dansk
Udgivet:
11.2.2021
Forlag Lydbog:
Forlaget Linje H
ISBN Lydbog:
9788792769954
Forlag E-bog:
Forlaget Linje H
ISBN E-bog:
9788792769947

© Forlaget Linje H (Lydbog)

© Forlaget Linje H (E-bog)