Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben ...

En guide til, hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet

- Rikke Østergaard

Bedømmelse 4.4
4 timer 13 min
137 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Når vi taler om stress, taler vi ofte om for højt arbejdspres, men i virkeligheden handler det langt oftere om det udefinerbare, som vi ikke kan sætte ord på. Nemlig, at arbejdspladsen er følelsesmæssigt forurenet.

Når vi har en dårlig dag, ved vi som regel godt, at det har en indvirkning på dem, der er omkring os. Det farlige ved følelsesforurening er, når vi ikke er bevidste om, hvor meget vores humør påvirker og forurener andre menneskers hverdag, og vi heller ikke ved, hvad vi skal gøre ved, når andre forurener vores dag. Ansvaret for at skabe et godt arbejdsmiljø ligger hos både ledere og medarbejdere. Men lederen har altid det største ansvar.

Igennem bogen optræder Preben i skikkelse af mange forskellige personer i mange forskellige situationer, så Preben er ikke én bestemt person. Han er i os alle sammen. Han kan være en medarbejder, din chef, hvem som helst, der lige netop den dag gør, at du kommer i dårligt humør.

Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben … giver dig gode råd til, hvordan du både som medarbejder og leder kan stoppe den følelsesmæssige forurening. Det handler om, hvordan vi kan stoppe smitten af dårlig stemning, brok og stress og ændre det til trivsel, motivation og produktivitet, for følelsesmæssig forurening kan ses på alle barometre. Også på bundlinjen. Det handler ikke om at ekskludere Preben, men om hvordan vi får Preben med til festen på arbejdet.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

4 timer 13 min

Sider E-bog:

137

Sprog:

Dansk

Udgivet:

11.2.2021

Forlag Lydbog:

Forlaget Linje H

ISBN Lydbog:

9788792769954

Forlag E-bog:

Forlaget Linje H

ISBN E-bog:

9788792769947

© Forlaget Linje H (Lydbog)

© Forlaget Linje H (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben ... – E-bog, Lydbog

Fantastisk og simpelt formuleret hvordan man kan omgås andre mennesker. Alle der arbejder burde læse den.

Michelle

Virkelig en god bog - som giver stof til efter tanke. Denne bog burde gives til alle arbejdsmiljørepræsentanter. Tak for en god bog

Louise

Alle ledere burde læse/høre denne 🙌🏼

Kamilla

Virkelig belysende 👍

Anja