Vilde hjerter

- Amber Kelly

Bedømmelse 4.1
5 timer 38 min
204 Sider
Poplar Falls
bookCoverFor

Om bogen

Charlotte Claibornes liv kører på skinner i New York. Lige indtil hendes businesspartner og bedste veninde, Sophie, forelsker sig og flytter til Poplar Falls. Efter et enkelt besøg i den lille by falder Charlotte også pladask for stedet. Og for Payne Henderson …

Det er ikke meningen, at forholdet til Payne skal være mere end bare en lille flirt, men inden Charlotte har set sig om, er hun forelsket, og hendes liv er forandret for altid.

Nu står Charlotte over for en stor beslutning: Skal hun bekende sin kærlighed og blotte de ar, hun har på sjælen? Eller skal hun vende hjem til sit trygge og elskede storbyliv i New York?

Vilde hjerter er den femte, fritstående bog i Poplar Falls-serien af Amber Kelly om den lille by, hvor hjerter tabes, og kærligheden blomstrer.

Pressen skriver:

"Grib dine lommetørklæder … du får brug for dem! Jeg har længtes efter Charlotte og Paynes historie lige siden den første Poplar Falls bog … den serie ville ikke være fuldendt uden deres lykkelige slutning.”
– Jennifer R.

"Sikke en fantastisk storyline. Jeg læste den i ét stræk. Jeg kunne ikke stoppe mig selv. Jeg længtes efter deres historie. Fuld af kærlighed, passion, humor, alvor, hengivenhed og tilgivelse. Vilde hjerter vil gribe dit hjerte og aldrig give slip.”
– Fun Under the Covers

“Jeg tror rent faktisk, at jeg dåner. Det er bare følelsen af sød befrielse og glæde, som om alt er godt i verden. Det opsummerer ret fint, hvordan jeg har det efter at have læst Vilde hjerter. Sååå god!!!”
– Gloria G.

Forfatter(e):

Oversætter(e):

Dorthe Klyvø

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

5

Tid Lydbog:

5 timer 38 min

Sider E-bog:

204

Sprog:

Dansk

Udgivet:

31.8.2023

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788702388619

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788702388626