Vildskud- Julie Hastrup

Bedømmelse 4.5
11 timer 5 min
396 Sider
Rebekka Holm krimi
bookCoverFor

Om bogen

Johanna Ejby har mistet sin lille datter på en ferie i Italien. Livet er splintret, hun kan ikke få stumperne til at hænge sammen og begynder derfor i en sorggruppe for mennesker med kompliceret sorg.

En dag starter en ung kvinde i sorggruppen. Ud over sin voldsomme sorg rummer hun også en farlig hævntørst, en hævntørst, som langsomt breder sig i sorggruppen. For hvor langt vil man gå for at hævne den, man har mistet?

Drabsefterforsker REBEKKA HOLM kæmper med at acceptere, at hendes svenske kæreste og kollega, Niclas, efter et drabsforsøg ikke længere er den Niclas, hun kendte. Og ingen kan garantere hende, at han nogensinde vil blive det igen.
En dag bliver hun kontaktet af en barndomsven, hvis unge søn, Elias, har fået nogle truende breve og anonyme telefonopkald – og det mærkelige er, at Rebekka selv har modtaget flere anonyme telefonopkald den seneste tid. Er der nogen sammenhæng?

Den unge Elias forsvinder pludselig, Rebekka får atter flere tavse opkald, og i sorggruppen kulminerer hævntørsten i et inferno af ulykker – og drab.

VILDSKUD er en nervepirrende krimi om sorg, hævn og selvtægt og om at mennesker ikke altid er dem, som de giver sig ud for at være.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Del:

8

Tid Lydbog:
11 timer 5 min
Sider E-bog:
396
Sprog:
Dansk
Udgivet:
28.5.2020
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788740064339
Forlag E-bog:
JP/Politikens Forlag
ISBN E-bog:
9788740064353

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

© JP/Politikens Forlag (E-bog)