Vingebarn

Vingebarn

Om bogen

Du spurgte mig engang, om der var et liv bagefter. Jeg svarede, at det var der ikke. Hvilket andet svar kunne jeg ellers give dig?

Jeg løj ikke for dig, men jeg fortalte dig heller ikke sandheden, for jeg vidste ikke bedre. Jeg vidste bare, at ingen nogensinde kommer ud på den anden side igen, som den man var.

Du ved nu, at det ikke var det samme liv. Du var ikke den samme, og jeg var ikke den samme. For hver gang vi træffer en beslutning, ændrer verden sig, og intet bliver nogensinde på samme måde igen. Der var bare ingen, der fortalte os, at det også var et liv. Det var nemlig livet bagefter.

Men hvad hvis vi ikke havde holdt vejret dengang – tror du så, det havde gjort en forskel?

Tror du?

Forfatter Line Sølvhøj Johansson (f. 1982) debuterer med en rørende roman om kroppens fængsel og hjertets længsel. ”Vingebarn” er historien om livets pludselige drejning, hvor tre mennesker væltes omkuld af en ubarmhjertig hændelse. Kampen i livets modpol er ikke nem, når angsten er den største drivkraft i hjertet – angsten for døden, for at være utilstrækkelig, for at leve ulykkeligt og for at såre dem, man elsker højest.

Sammen og hver for sig må de kæmpe sig igennem erkendelsen af, at kærlighed også har en vrangside.

E-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Vingebarn