Vinterland

- Kim Faber, Janni Pedersen

Bedømmelse 4.4
12 timer 13 min
489 Sider
Juncker-serien
bookCoverFor

Om bogen

Vinder af DET DANSKE KRIMINALAKADEMIS DEBUTANTPRIS 2020.

Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gå efter, intet åbenlyst motiv.

Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i København. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe springer på et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun får et tip, der trækker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterede i 2019 med denne stærke og medrivende kriminalroman om terror, ondskab og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.
Skrevet med fintunet præcision og befolket af levende mennesker med virkelige problemer i et nutidigt Danmark i flammer. Læs den! - Jesper Stein

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

1

Tid Lydbog:

12 timer 13 min

Sider E-bog:

489

Kategorier:

Sprog:

Dansk

Udgivet:

21.3.2019

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740054538

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740054521

Hvad andre synes

Anmeldelser af Vinterland – E-bog, Lydbog

👍🏼

Marianne

🙂

KARIN

🤩🤩🤩🤩🤩

Catthrin Caroline Coco

Rigtig god og spændende bog

Sonja