Vølvens æt

Vølvens æt

Om bogen

Før kaldet, Forbandelsen og Pagten var der Vølven!

I år 670 vokser drømme om storhed blandt Nordens mange småriger, og forbund bliver indgået. Midt i magtens centrum står på den ene side Tordis Valgardsdatter, datter af den mægtige Granvikvølve. Hende, som skal binde alliancen mellem Götalands jarler. På den anden side står Hallvidh Sigmundsøn. Han er søn af en ambitiøs småkonge og egentlig alt for langt væk fra storkongens trone i Svitjod. Hvad han blot ikke ved er, at nogen har en skjult dagsorden, som potentielt kan sætter ham allerøverst på højsædet i hele Norden.

Ved Odinsblótet i Uppsala mødes de to unge og forelsker sig. Men foreningen er umulig, og fjenderne mange. For det er ikke kun mennesker, der drømmer om at herske i Midgård. De mørke kommer!

Vølvens æt er den længe ventede fortælling, om hvordan Emilies stammoder kastede forbandelsen over de hamramme. Nye læsere kan sagtens springe på her og rejse med ind i en fortryllende blanding af kærlighed, folketro og verdenshistorie, som den mytologiske spændingsserie Ulfhedin-sagaen er kendt og elsket for.

Hvad andre synes

Anmeldelser af Vølvens æt